5131772 (98+)

تماس براي مشاوره رايگان


اقامت نیوزیلند از طریق برنامه ویزای کار

یکی از راههای مهاجرت به نیوزیلند اخذ ویزای کاری این کشور می باشد. اقتصاد متکی به صادرات نیوزیلند فرصت های شغلی فراوانی را برای افراد متخصص در رشته های مختلف علی الخصوص مهندسی ،پزشکی و رشته های علوم پایه ایجاد کرده است که این افراد میتوانند با گرفتن ویزای کار به این کشور مهاجرت کنند نمایند.


Lorem ipsum…

۱٫ ویزای جست و جوی کار :این ویزا به مدت یکسال و فقط برای شخص اصلی پرونده صادر میشود و در صورتی که متقاضی موفق به یافتن کارفرما و عقد قرارداد کاری گردد این ویزا به اقامت تبدیل میشود
۲٫ ویزای مهارت های مهم و ویژه :این ویزا برای افرادی صادر می شود که مهارت آنها در لیست مشاغل ضروری نیوزلند باشد و مدت اعتبار آن بسته شرکت اسپانسر یا کارفرمای شخص تا ۳ سال می باشد
هدف نیوزلند از تعریف این برنامه پر کردن کمبود مهارت های ضروری است
برای درخواست این ویزا متقاضی حتما باید یک پیشنهاد کار با تائیدیه کارفرمای نیوزلندی داشته باشد
که برای شروع میتواند درخواست خود را برای یکی از مهارت های موجود در لیست اعلام کند
فهرست این مشاغل رو میتونید در این لینک مشاهده کنید :
http://skillshortages.immigration.govt.nz



۳٫ ویزای نیاز مندی های شغلی دراز مدت (نیروی متخصص): برای اقدام از این طریق متقاضی احتیاجی به کارفرما یا پیشنهاد شغلی ندارد و امتیازات لازم را میتواند از طریق فاکتور سن تحصیلات و سابقه کار ،کسب کند
(هر چند داشتن پیشنهاد شغلی ،امتیازات اضافه برای متقاضی به همراه دارد )
لیست رشته ها : https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas



– کسب حداقل ۱۰۰ امتیاز مطابق با جدول امتیازبندی
– داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل ۶٫۵
– سابقه کاری مرتبط با تحصیل حداقل ۳ سال
– حداقل مدرک کارشناسی
– سن زیر ۵۵ سال
– رشته تحصیلی و شغلی فرد باید در لیست رشته ها وجود داشته باشد.

– متقاضی جهت اقدام از طریق این برنامه باید حداقل ۱۰۰ امتیاز را کسب نماید
– توجه داشته باشید که رشته تحصیلی و زبان انگلیسی امتیاز نخواهد داشت
– اگر که رشته تحصیلی همسر زیر مجموعه رشته های درخواستی باشد، درصورتی که حداقل آیلتس برابر متقاضی ارائه کند بین ۱۰ تا ۲۰ امتیاز کسب خواهد کرد (در غیر اینصورت داشتن آیلتس ۵ الزامیست ).

افراد دارای سابقه کار مرتبط با رشته های اعلام شده میتوانند امتیاز مربوط به سابقه کار مرتبط را هم دریافت کنن( برای مثال فردی که دارای ده سال سابقه کار مرتبط باشد ۶۵ امتیاز کسب میکند ۵۰+۱۵=۶۵ )

مرحله اول : ارزیابی امتیازات متقاضی
مرحله دوم :ارسال اطلاعات اولیه (پر کردن فرم EOI )
مرحله سوم : قرار گرفتن در لیست انتظار (در صورتی که امتیاز متقاضی بین ۱۰۰ تا ۱۶۰ باشد )
انتخاب متقاضیان هر دو هفته یکبار انجام می شود و پرونده هایی که امتیاز بالای ۱۶۰ کسب کردند در اولین دراو Draw) ) یعنی ظرف دو هفته اول انجام میپذیرد
مرحله چهارم : بررسی اطلاعات اولیه
مرحله پنجم : ارسال مدارک به نیوزیلند (مهلت ارسال این مدارک ۴ ماه میباشد)
مرحله ششم :بررسی مدارک در اداره مهاجرت
مرحله هفتم :مطالعه پرونده توسط آفیسر و تصمیم گیری نهایی
مرحله هشتم : تصمیم گیری نهایی
مرحله نهم : تست پزشکی
مرحله دهم : انگشت نگاری در سفارت
مرحله یازدهم : صدور ویزا (ویزا یکساله صادر میشود)
مرحله دوازدهم : ورود به نیوزیلند
مرحله سیزدهم : دریافت کارت اقامت دائم سه ماه پس از ورود به نیوزیلند

تاریخ انتشار : 19 فروردین 98


سوالی دارید ؟ کافیست با تلگرام مشاوران در تماس باشید