5131772 (98+)

تماس براي مشاوره رايگان


اقامت کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان

ساسکاچوان یکی از استانهای مرکزی کاناداست و پایتخت آن شهر رجینا و بزرگترین شهر آن ساسکاتون است. در غرب آن آلبرتا و شرق آن منیتوبا و در جنوب با آمریکا هم مرز است. جمعیت آن حدود 1.079.958 نفر می باشد که معمولا در قسمت جنوبی پر جمعیت تر است. شهر های بزرگ آن عبارتند از: ساسکاتون Saskatoon ، رجینا Regina ، پرینس آلبرت Prince Albert ، موس جا Moose Jaw ، یورکتون Yorkton ، سوئیفت کارنت Swift Current ، نورث بتلفورد NorthBattleford.

موقعیت جغرافیایی :

این استان در مرکز کانادا به شکل مستطیل مانندی قراردارد که از شمال تا جنوب کشیده شده است. مرزهای این استان وابسته به پستی و بلندی طبیعت نیست و از جنوب با استان مونتانا و داکوتای شمالی آمریکا هم مرز است. ساسکاچوان بیشترین مقدار دریافت آفتاب را در بین دیگر استانهای کانادا دارد با این حال میزان بارندگی هم مناسب است. همچنین این استان دارای مناظر متعدد و بسیار زیباست.


برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان

Saskatchewan Immigrant Nominee Program SINP


تمامی افرادی که تمایل مهاجرت به کانادا را از طریق استان ساسکاچوان دارند، باید پروسه زیر را طی کنند :


Lorem ipsum…

۱- ساخت پروفایل EOI در وبسایت ساسکاچوان.
۲- ساخت پروفایل شخصی براساس اطلاعات فردی: سن، تحصیلات، رشته تحصیلی، سابقه کار و…
نکته: متقاضیان حتما باید شغلشان در لیست عناوین شغلی ساسکاچوان باشد.
۳- امتیازبندی مانند برنامه نیروی متخصص فعلی کاناداست و متقاضیانی که ۶۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنند، وارد pool میشوند.
۴- افراد با بالاترین امتیاز در هرماه، دعوت نامه دریافت میکنند.
نکته: اگر تعدادی از افراد دارای امتیازات برابر باشند، فقط افرادی که در بخش انطباق پذیری امتیاز آورده اند، انتخاب خواهند شد.
۵- بعد از انتخاب از pool، برای متقاضی یا وکیل پرونده نامه قبولی ارسال میشود.
۶- ۶۰ روز فرصت دارید که مدارک کامل را ارسال کنید و با توجه به کسب ۶۰ امتیازمیتوانید در E.E اقدام کنید و مراحل security check و Medical test را انجام دهید.

متفاضیان برنامه مهاجرت ساسکاچوان از طریق شغلهای مورد نیاز، باید حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مورد نیاز را در موارد زیر کسب نمایند.
۱- سن
۲- مدرک تحصیلی
۳- سابقه کار
۴- مدرک زبان
و فاکتورهای انطباق پذیری

دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل CLB4
تحصیلات دانشگاهی حداقل فوق دیپلم
حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط (درNOC صفرB,A)در ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان
اثبات توان مالی و برنامه اقامت در استان ساسکاچوان

سن :

میزان تحصیلات :

سابقه کار :
A : پنج سال اخیر – پنج سال قبل از سابمیت پرونده :

B : سابقه ی کار در بازه شش الی ده سال اخیر – شش الی ده سال قبل از سابمیت پرونده

مدرک زبان :

جهت تطبیق نمره آیلتس با سی ال بی از جدول زیر استفاده نمایید :

انطباق پذیری :

تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 98


سوالی دارید ؟ کافیست با تلگرام مشاوران در تماس باشید